Werknemer

Wilt u op de hoogte blijven van onze vacatures maar heeft u geen tijd om elke keer onze website in de gaten te houden? Volg ons op Facebook! Ook hier worden al onze vacatures naar buiten gebracht!

Schoonmaakmedewerker(s) - Leeuwarden

Ben jij opzoek naar een leuke, afwisselende baan? Wij zoeken meerdere mensen die het schoonmaakteam willen versterken.Zo draag jij zorg voor alle schoonmaakwerkzaamheden, hierbij kun je denken aan: het schoonhouden van vergaderruimtes, toiletten en de entree. Op dit moment hebben wij 2 vacatures openstaan in Leeuwarden.Project 1: Maandag, woensdag en vrijdag tussen 09:00 en 11:00 het schoonmaken van een bedrijfspand. De tijden en dagen staan vast, en kunnen niet veranderd worden. Project 2: Maandag t/m vrijdag tussen 16:45 en 19:30 het schoonmaken van een bedrijfspand in Leeuwarden. Ook hiervoor; de tijden en dagen staan vast, en kunnen niet veranderd worden. 

Schilder - Leeuwarden

Werkzaamheden betreffen voornamelijk het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk en in de meeste gevallen het buitenwerk. Hierbij komen werkzaamheden voor als het voorbewerken en behandelen, aanbrengen van verf en de afwerking. Kleinschalig timmer- of herstel werk kunnen tot de werkzaamheden behoren. Je werkt voornamelijk in samenwerkingsverband.

Evenementenbeveiliger - Leeuwarden

Voor diverse grote en kleine evenementen in Noord Nederland worden onze QAG Combipool evenementenbeveiligers ingezetJe gaat diverse werkzaamheden behorend tot de beveiliging uitvoeren.o.a. toegangscontrole, verkeer regelen, visitaties, crowd control, toezicht houden, ordehandhavingIndien je daarvoor belangstelling hebt kunnen we je ook werkzaamheden aanbieden in de pool van twee gerenommeerde beveiligingsbedrijven (waarvan eentje een internationaal bedrijf) voor mobiele surveillance- en objectbeveiligingswerkzaamheden.Bij één van deze bedrijven kom je in ieder geval ook in hun pool voor evenementenbeveiligers en door de combinatie die we kunnen aanbieden vanuit de QAG Combi pool kun je zo wellicht ook meer –uren maken dan vanuit een losstaande op zichzelf staande pool.Instroom als beveiliger bij één van deze bedrijven in dienst behoort (op de termijn) tot één van de mogelijkheden.

Schoonmaker gezocht - Heerenveen

Je maakt kantoren van gebouwen uit Heerenveen schoon op onderstaande dagen. Het zijn 3 verschillende vacatures, maar ze kunnen ook heel goed gecombineerd worden 

Bouwopruimers - Groningen

Je gaat aan de slag bij een project in Groningen Stad. De werktijden zijn van 07.00 - 16.00 uur. De werkzaamheden vinden plaats van maandag tot en met vrijdag. Wanneer je goed bevalt kun je daar voor langere tijd fulltime aan de slag! 

Schoonmaakmedewerker - Heerenveen

In deze functie draag je zorg voor het bijhouden van kantoren, de hal en toiletten. In opdracht van onze opdrachtgever kunnen ook andere taken tot je pakket behoren. In verband met de openingstijden van het betreffende pand  vinden de werkzaamheden vroeg in de ochtend plaats.  

Industriële Schoonmakers - Heerenveen

Voor aanstaande maandag 4 juni zijn wij op zoek naar meerdere industriële schoonmakers die in het bezit zijn van VCA en die zelfstandig schoonmaakwerkzaamheden kunnen uitvoeren.  De werkzaamheden zullen voornamelijk plaatsvinden bij een project in Heerenveen. Je werkt samen met andere collega's en zorgt ervoor dat alle ruimtes & machines schoon worden gemaakt. Je bent fulltime beschikbaar en bent een harde werker. Het betreft een functie voor langere tijd. De werkdagen en tijden kunnen per week verschillen. Het is belangrijk dat je geen 9 tot 17.00 mentaliteit hebt en flexibel ingezet kan worden. 

Industrieel Schoonmaker - Nunspeet

Wij zoeken doorlopend industrieel schoonmakers die in fabriek diverse werkzaamheden kunnen oppakken o.a. vloeren schoonmaken, machines reinigen en met hoge druk spuit diverse objecten schoon houden. 

Planner - Heerenveen

Je gaat aan het werk als planner. Je gaat medewerkers aansturen en hebt veel contact met de werkvloer. Ook zorg je voor de planning en ben je bezig met een stukje werkvoorbereiding. Er is ook nog veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 

Monteur - Kampen

Als handige man of vrouw ga je langs bij klanten om hun trappen te renoveren. Je hebt oog voor perfectie en je bent bereidt om je uiterste best te doen om de klant tevreden te maken. 

Verkoper/werkvoorbereider - Dokkum

Je gaat aan het werk als verkoper/werkvoorbereider. Je kan klanten goed advies geven op weg naar de juiste trap. Je staat ze telefonisch te woord maar ook in de mooie showroom van het bedrijf. Je voelt de wensen van de klant aan en vervult deze. 

Leerling ijzervlechter - De Westereen

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar (leerling) ijzervlechters. Je hoeft voor deze vacature geen ervaring te hebben. Technisch inzicht is het enige wat gevraagd wordt & de wil om het vak tot ijzervlechter te leren!

1e of 2e automonteur - Leeuwarden

Je gaat aan het werk als 1e of 2e automonteur. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn divers, zo doe je alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan de persoonswagens en los je zelfstandig storingen op. Je werkt met modern apparatuur en zorgt ervoor dat iedere auto waaraan je werkt de werkplaats in topconditie verlaat! 

Beveiligers - Heerenveen

Uren maken als beveiliger!!  Je bent beveiliger met een MBO-2 diploma beveiliger of nog in opleiding en moet nog stage-uren maken en je wilt graag je uren maken als beveiliger?Dat kan. Je kunt zelfs kiezen wat je wilt doen en hoeveel en vaak je als beveiliger beschikbaar bent.Vanwege de grote toename in het aantal opdrachten en opdrachtgevers, ook buiten Fryslan, zoeken wij nu onder andere ook kandidaten uit de provincie Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevopolder.Je kunt kiezen uit - een combinatie van- :Evenementenbeveiliger (Vooral in Fryslân en soms in de directe omgeving)Mobiele surveillance werkObjectbeveiligingVerkeersregelaarAnder (uitzend)werk Als je je aanmeldt wordt in ieder geval met jou bekeken of je bij één of zelfs wel beide van de twee aan de QAG Combipool deelnemende gerenommeerde beveiligingsbedrijven uit Leeuwarden aan de slag kan.Daarnaast gaan wij voor jou aan de slag om je ook bij andere beveiligingsopdrachten in te zetten en kun je dus ook nog kiezen om benaderd te worden ander (uitzend)werk.Met de QAG Combipool kunnen wij jou als beveiliger nog meer uren werk aanbieden.Voordeel is dat alle werkzaamheden gebeuren vanuit één loongevende uitzendwerkgever en je dus bij alle werkzaamheden de loonheffingskorting toegepast zou kunnen krijgen en vanuit één loongevende uitzendwerkgever een loonstrook krijgt.De keuze is geheel aan jou wat jij wilt en waar jij voor kiest.Meld je nu aan door je CV te mailen naar werk@banen-centrum.nlWie weet ben jij dan volgende week al aan het werk.Voor meer informatie kun je bellen met Wiebe Jelsma, Dennis Postma of Aukje Dijkstra op 088-0233833 optie 2 (vestiging Leeuwarden) b.g.g. 0513-645686.

Intercedent - Leeuwarden

In de functie van intercedent ben jij voornamelijk bezig om passende banen te zoeken voor de inschrijvers die zich op kantoor hebben ingeschreven.Zo doe je de gehele werving en selectie. Van het maken van de vacaturetekst tot de 1e werkdag evaluatie van de uitzendkracht.Ook heb je veel contact met klanten en ben je niet bang om de auto te pakken en op de koffie te gaan.Jij kijkt naar wat er mogelijk is, ziet kansen en zorgt voor de goede match met kandidaat en opdrachtgever. 

Schoonmaakmedewerker gezocht! - Heerenveen

In de functie van schoonmaakmedewerker ben jij verantwoordelijk voor netheid van de kantoren. Je zorgt ervoor dat alle ruimtes netjes en schoon zijn.

Schoonmaker - Heerenveen

Werkdagen zijn maandag, vrijdag en zaterdag.Je werkt op een prachtige locatie in de buurt van Heerenveen, Akkrum, Grou en Heerenveen. Dit houdt in dat je de boten van binnen- en de buitenkant schoonmaakt. Daarnaast controleer je de inventaris en vul je dit aan waar dit nodig is en controleer je of de klanten hebben betaald. Ook voorzie je de boten/jachten van brandstof. Kortom een leuke baan voor de zomer. Ideaal voor vakantiekrachten en voor mensen die in de zomer wat meer uurtjes willen maken. Werktijden: 08.30 - 16.00 / 16.30 uur

Schilder - Leeuwarden Sneek

Werkzaamheden betreffen voornamelijk het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk en in de meeste gevallen het buitenwerk. Hierbij komen werkzaamheden voor als het voorbewerken en behandelen, aanbrengen van verf en de afwerking. Je werkt voornamelijk zelfstandig.

Industrieel schoonmaker Joure - Joure

Als Industrieel reiniger ga je aan de slag bij een project van onze inlener in Joure.  Je werkt samen met andere collega's en zorgt ervoor dat alle ruimtes & machines schoon zijn. In deze functie is het van belang dat je een ijzersterke mentaliteit hebt.

Horeca toppers gezocht voor op de Waddeneilanden - Nederland

De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende werkzaamheden voor het restaurant, terras en hotel voor zowel de bar als de keuken.Het betreft een fulltime baan waar ook in de weekeinden gewerkt wordt volgens een flexibel rooster.Heb je ervaring met bediening, keuken of schoonmaak en ben je klantvriendelijk, gastvrij en communicatief vaardig en ben je bereidt om te verblijven op Ameland? Reageer dan snel. 

Hovenier - Dokkum

Wij zoeken een serieuze, nette kandidaat die enige ervaring heeft als hovenier en het aanleggen van (sier)bestrating.Je gaat samen met collega's naar de klussen toe en voert hier in teamverband de werkzaamheden uit. 

Distributiechauffeur CE - Leeuwarden

De werkzaamheden starten 2:00 uur in de nacht en zullen tot in de ochtenduren duren. U kunt ook in andere diensten ingezet worden. Dit is in overleg met de werkgever. De werkdagen zijn maandag t/m zondag. Uw vrije dagen wisselen wekelijks, de ene keer kan dit zondag en maandag zijn de andere keer woensdag en donderdag. Tijdens uw werk houdt u zich voornamelijk bezig met het laden en lossen van goederen. U gaat verschillende adressen door heel (Noord/Oost)Nederland langs en zorgt dat alles netjes op tijd wordt geleverd.

Productiemedewerker(s) - Leeuwarden

Als productiemedewerker ben jij verantwoordelijk voor goede kwaliteit van de producten. Je zorgt dat de machines blijven draaien, haalt de foute producten van de band, zorgt dat de bestellingen op tijd klaar zijn en je kan bij diverse lijnen bijspringen! Ben jij de productietopper die wij zoeken?

Vakantiekrachten - Heerenveen

Als vakantiekracht kom je op diverse werkplekken terecht. Hier kun je denken aan de detailhandel, horeca of op het platteland, het hangt er vanaf waar het werk is en wat jou voorkeuren zijn.