Werknemer

Wilt u op de hoogte blijven van onze vacatures maar heeft u geen tijd om elke keer onze website in de gaten te houden? Volg ons op Twitter! Ook hier worden al onze vacatures naar buiten gebracht!

Elekricien - Elektromonteur - Harlingen

Elektricien - Elektromonteurs Het zelfstandig kunnen installeren en monteren van elektrische systemen, elektrisch en/of elektrische installaties.Langdurig werk.Ook als je je wilt verbeteren doen wij jou graag een goed aanbod. 

Meewerkend voorman ijzerwerk Jachtbouw - Harlingen

Meewerkend voorman ijzerwerk Ervaring in jachtbouw en reparatie aan diversen.

Scheepsmonteur Fitwerk/elektrisch - Harlingen

Je werkzaamheden bevatten het inbouwen van diverse instrumenten en apparatuur.Je voert diverse reparaties uit, en pleegt onderhoud aan de boten.Daarnaast verricht je fitwerk. 

Cascobouwers (ook ZZP) - Harlingen

In de functie als samensteller/cascobouwer vervaardig je scheepsconstructies en delen van schepen. In deze functie draag je zorg voor de volledige afwerking waaronder ook dekhuizen en secties. Het is geen uitdaging voor je om samen te stellen, werktekeningen te lezen en te lassen. 

Opperman - Drachten

Je gaat assisteren bij de straatwerkzaamheden. Jij zorgt ervoor dat de materialen en hulpmiddelen tijdig worden aangevoerd. Daarnaast zorg jij ervoor dat de werkplaats netjes blijft. Het betreffen de locaties: Drachten, De Westereen en Dokkum.

Stratenmakers gezocht - Drachten

Ben jij een kei in het stratenmakers vak? Wil jij goed geld verdienen? . Je gaat aan de slag bij diverse projecten in Friesland.  Ben jij degene die graag in de buitenlucht werkt?Het gaat om projecten in, Dokkum, De Westereen en Drachten

Automonteur - Heerenveen

In de functie automonteur werk je in een team en verricht je zelfstandig onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan auto's.Daarbij maak je diverse voertuigen aflever klaar.Je maakt proefritten om te kijken dat alles naar behoren werkt. 

Zelfstandigwerkend Kok - Buren

Wij zijn opzoek naar een gediplomeerde, zelfstandige werkende kok die bereid is om in de kost te gaan bij onze werkgever. De reiskosten van de boot worden volledig vergoedt. Wanneer u vrij bent en er zelf voor kiest om naar het vaste wal te gaan, worden deze kosten niet vergoedt. 

Bedieningsmedewerker - Buren

Per direct en met spoed is er een vacature: Bedieningsmedewerk(st)er De werkzaamheden bestaan uit alle voorkomende bedieningswerkzaamheden voor het restaurant, terras en hotel voor zowel de bar als de keuken.Het betreft een fulltime baan waar ook in de weekeinden gewerkt wordt volgens een flexibel rooster.Heb je ervaring met bediening, ben je klantvriendelijk en spreek je enigszins Duits, ben je klantvriendelijk, gastvrij en communicatief vaardig en ben je bereidt om te verblijven op Ameland, je enthousiast en gemotiveerd in te zetten om de gasten van dienst te zijn, reageer dan snel.de juiste kandidaat/kandidate kan langdurig werkzaam zijn hier. 

Schoonmaakmedewerker Ameland - Buren

Je gaat aan de slag als housekeeper. Daarnaast is het mogelijk dat je bijspringt in de keuken als keuken assistent. In eerste instantie is het parttime. Vanaf februari zijn meer uren bespreekbaar en ga je in de kost bij onze opdrachtgever, hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. Op de dagen dat je vrij bent, ben je natuurlijk vrij om te staan waar je maar wilt. Je kan die dagen dan op het eiland verblijven en het eiland ontdekken, maar je bent ook in de gelegenheid om naar huis te gaan.  De kosten voor de boot worden eenmaal vergoed. Als jij op de dagen dat je vrij bent naar het vaste wal wil gaan, zijn deze voor jouw eigen rekening. 

MIG/MAG Lasser 2/3/4 - Dokkum

Je gaat aan de slag als MIG/MAG lasser bij een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Dokkum.

Planner met technisch inzicht. - Heerenveen

Wat ga jij doen? Je houdt je bezig met het plannen van de ritten/werken van de monteurs. Hier hoort ook een stukje werkvoorbereiding bij. Dit is natuurlijk geen probleem omdat je al in bezit bent van al het nodige technische inzicht. Wanneer er klanten bij jou in de showroom komen kan je ze ook adviseren over de producten die het bedrijf aanbiedt. Je vindt het dus leuk om oplossingsgericht te werken. Daarnaast pak je ook kleine klusjes op.Deze functie komt vrij vanaf maart 2018. 

Schilder - Leeuwarden

Werkzaamheden betreffen voornamelijk het uitvoeren van onderhoudsschilderwerk en in de meeste gevallen het buitenwerk. Hierbij komen werkzaamheden voor als het voorbewerken en behandelen, aanbrengen van verf en de afwerking. Kleinschalig timmer- of herstel werk kunnen tot de werkzaamheden behoren. Je werkt voornamelijk in samenwerkingsverband.

Steigerbouwer - Dokkum

Je monteert traditionele steiger, systeemsteigers en ondersteuningsconstructies. Daarbij let je goed op de sterkte, kwaliteit en veiligheid van de steigers conform de geldende regelgeving.Omdat je op hoogte werkt is veiligheid erg belangrijk. Van te voren worden alle materialen en gereedschappen gecontroleerd en leg je alles op de goede plek. Bij de montage van de steigers werk je op basis van werktekeningen, voorschriften en instructies. Voor extra veiligheid breng je zeilen, netten en randkappen aan.

Autopoetser - Dokkum

In de functie van autopoetser zorg jij ervoor dat de auto's spik en span zijn voor de nieuwe eigenaren! 

Airco monteur - Leeuwarden

In de functie van Airco Monteur ga je zelfstandig airconditioning systemen installeren. Ook hoort hierbij een stukje service & onderhoud.Ook geef je leiding op de werkvloer en zorgt dat de klanten netjes geholpen worden. 

Horeca Medewerk(st)er - Nederland

Voor verschillende bedrijven op de Waddeneilanden is Quick Uitzendburo op zoek naar vakantiekrachten! De volgende functies zijn mogelijk: Horecamedewerkers voor zowel de bediening als keuken;Medewerkers huishouding / schoonmaak medewerkers;Zelfstandig werkende koks / assistent koks;Winkel medewerkers.  

Automonteur 1e of 2e - Leeuwarden

Je gaat aan het werk als 1e automonteur. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn divers, zo doe je alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan de persoonswagens en los je zelfstandig storingen op. Je werkt met modern apparatuur en zorgt ervoor dat iedere auto waaraan je werkt de werkplaats in in topconditie verlaat! 

Evenement beveiliger - Leeuwarden

Als evenementbeveiliger ben jij een gastheer of gastvrouw en verantwoordelijk voor de sfeer en de veiligheid bij grote evenementen zoals festivals en concerten. Je kan ook ingezet worden bij zakelijke beurzen en evenementen. In deze functie werk je veel op wisselende tijden. Denk aan avonduren, weekenden en feestdagen.  

Leerling ijzervlechter - De Westereen

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar (leerling) ijzervlechters. Je hoeft voor deze vacature geen ervaring te hebben. Technisch inzicht is het enige wat gevraagd wordt & de wil om het vak tot ijzervlechter te leren!

Productiemedewerker - Heerenveen

De werkzaamheden zijn uitermate geschikt voor schoolverlaters die alle facetten van het productiewerk willen leren. Studenten zijn ook zeer welkom om dit naast de studie te doen. Je begint met de meest eenvoudige werkzaamheden. Daarna worden de werkzaamheden steeds meer uitgebreid. Aangezien het bedrijf met drukke en minder drukke periodes te maken heeft, willen zij dit graag opvangen d.m.v. een productiepool met harde werkers zoals jij.

Schoonmaakmedewerker - Heerenveen

In deze functie draag je zorg voor het bijhouden van kantoren, de hal en toiletten. In opdracht van onze opdrachtgever kunnen ook andere taken tot je pakket behoren. 

MTS'er met voorman achtergrond - Sneek

We zijn op zoek naar een MTS’er met leidinggevende kwaliteiten. Je staat de klanten te woord en bent bereid bij te springen en helpen waar dit nodig is. Het is mogelijk dat je meerdere dagen in de week van huis weg bent, de maaltijd en verblijfskosten worden door de werkgever verzorgd. Mocht je goed functioneren dan is er een mogelijkheid voor een vast contract.

Gevelmonteur - Heerenveen

Je zorgt dat materialen op de juiste plaats komen te liggen en alle toebehoren en gereedschap voorhanden is. De montage is iedere keer anders. Iedere gevel is uniek. Met het team zorg je ervoor dat jullie de gevel binnen de planning opleveren. Daarbij werk je met verschillende materialen, steeds veranderende bevestigingstechnieken en een steeds wisselende achterconstructie. Een uitdagende functie waarmee jij met je technisch inzicht goed uit de voeten kunt.

Elektromonteur - Heerenveen

Voor opdrachtgevers in de regio zijn wij op zoek naar gedreven en zelfstandige elektromonteurs. Als zelfstandig elektromonteur ben je verantwoordelijk voor het monteren, uitbreiden, repareren van elektrotechnische installaties in vakantiewoningen, of. Je denkt actief mee in oplossingen bij afwijkingen tijdens je project. Je legt elektrotechnische installaties aan.

Timmerman - Heerenveen

Ben jij een allround timmerman die zelfstandig te werk kan gaan? Heb je ervaring en beschik je over de nodige vakkennis? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever die zich bezig houdt met werkzaamheden op het gebied van onderhoud en reparatie van vakantiewoningen zijn wij per direct op zoek naar een fulltime allround timmerman.  Als allround timmerman wordt je ingezet op afwisselende projecten binnen de recreatietechniek in Limburg. Je bent vier dagen van huis om vervolgens elk weekend een lang weekend te hebben omdat je drie dagen vrij bent. Er zijn huisjes gehuurd door het bedrijf waar je kosteloos overnacht. Daarnaast krijg je een vergoeding voor eten en drinken

Autowasser - Bijbaan weekend - Heerenveen

Je gaat aan de slag als autowasser in een wasstraat in Heerenveen. Je bent een harde werker en weet hoe je schade kunt voorkomen. Daarnaast ben je klantvriendelijk en kun je mensen te woord staan.Je kan zowel fulltime als parttime in worden ingezet. In eerste instantie wordt het een baan voor de zaterdags. Dus perfect als ideale bijbaan in het weekend!

Schoonmaker gezocht - Heerenveen

je maakt maakt kantoren van gebouwen uit Heerenveen schoon op dinsdag en vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur. 

Automonteur(s) 1e of 2e - Friesland

Je gaat aan het werk als 1e of 2e automonteur. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn divers, zo doe je alle voorkomende onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan de persoonswagens en los je zelfstandig storingen op. Je werkt met modern apparatuur en zorgt ervoor dat iedere auto waaraan je werkt de werkplaats in in topconditie verlaat! 

Servicemonteur - Minnertsga

Als servicemonteur ga je aan de slag in de voedselindustrie. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het plegen van onderhoud aan de machines. Mocht het nodig zijn kun je ook gevraagd worden om storingen te verhelpen.

Leerling ijzervlechter - De Westereen

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar (leerling) ijzervlechters. Je hoeft voor deze vacature geen ervaring te hebben. Technisch inzicht is het enige wat gevraagd wordt & de wil om het vak tot ijzervlechter te leren!

Distributiechauffeur CE - Leeuwarden

De werkzaamheden starten 2:00 uur in de nacht en zullen tot in de ochtenduren duren. U kunt ook in andere diensten ingezet worden. Dit is in overleg met de werkgever. Tijdens uw werk houdt u zich voornamelijk bezig met het laden en lossen van goederen. U gaat verschillende adressen door heel Nederland langs en zorgt dat alles netjes op tijd wordt geleverd. 

Industrieel schoonmaker Joure - Joure

Voor een eendaagse klus zoeken meerdere industrieel schoonmakers in de directe omgeving van Joure. Je werkt samen met andere collega's en zorgt ervoor dat alle ruimtes & machines schoon zijn. 

Magazijn medewerker - Heerenveen

Samen met collega’s orders klaar maken volgens de wensen van de klant.Lossen en laden van diverse staalproducten.Het verrichten van overige voorkomende (productie) werkzaamheden in onze magazijnen