Diensten

Werknemer

Voor onze vacatures kunt u hierboven op vacatures klikken. Doormiddel van een CV te sturen naar het e-mailadres onderaan de vacature kunt u uw interesse kenbaar maken voor de functie. 

Als u een andere functie zoekt die wij op dit moment nog niet aanbieden mag u zich natuurlijk ook (vrijblijvend) inschrijven. Dit kunt u doen door uw CV naar: werk@banen-centrum.nl te sturen met daarin wat u zoekt, wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

Wilt u op de hoogte blijven van onze vacatures maar heeft u geen tijd om elke keer onze website in de gaten te houden? Volg ons op Facebook! Ook hier worden al onze vacatures naar buiten gebracht!

Werkgever

Als werkgever heten wij u ook van harte welkom op onze website. Op deze pagina vind u informatie over Quick Uitzendburo, onze diensten en vestigingen. Voor het aanmelden van een vacature kunt u contact opnemen met de voor u dichtsbijzijnde vestiging. 

Eenmaal klant bij Quick Uitzendburo kunt u direct uw facturen inzien en bijvoorbeeld digitaal akkoord geven voor de door uw medewerkers gewerkte uren. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden over onze portal? Onze medewerkers staan u graag te woord!